Vacatures

Vacatures

Werken bij Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs is een Erkend Leerbedrijf. Stagiaires van verschillende verkoopopleidingen, met name detailhandel of groene branche zijn van harte welkom om te kijken hoe de verschillende stromen van goederen en dergelijke worden afgehandeld in een groot tuincentrum als het onze!

Tuincentrum Leurs is in 2012 uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf en ging met de Human Capital Award naar huis! Kijk HIER voor een impressie van deze geweldige erkenning

Solliciteren?

Tuincentrum Leurs in Venlo blijft groeien. Wij zijn een zeer dynamisch bedrijf en altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Open sollicitaties zijn daarom ook altijd welkom.

Denk jij dat jij iets kan toevoegen aan het huidige team? Stuur dan je CV+motivatie naar personeelszaken@leurs.nl of download dit sollicitatieformulier, vul het in en stuur het naar personeelszaken@leurs.nl of per post naar:

Tuincentrum Leurs
t.a.v. personeelszaken
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

Zoek je een stageplaats? Solliciteer dan via dit stageformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur het naar personeelszaken@leurs.nl

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Inschrijven
Klantenkaart
Stel een vraag
Wat moet ik doen tegen bladluis in de rozen?
  • Mijn plant heeft een wit poederlaagje en ziet er slecht uit.
  • Mijn plant krijgt bruine bladranden.
  • Er zitten zwarte vliegjes in mijn potgrond.